Työparikseni eduskuntaan?

,

Oletko aikaansaava ja luotettava sekä hahmotat asiakokonaisuuksia vaivatta? Onko yhteydenpito eri sidosryhmiin sinulle luontevaa, tartut puhelimeen tilanteen sitä vaatiessa, ja sana on sinulla myös kirjallisesti hallussa? Jos tunnistat itsesi, lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa su 2.7. mennessä osoitteeseen kai.mykkanen@eduskunta.fi.

Haen eduskunta-avustajaa Kristiinan siirtyessä urallaan eteenpäin. Häneltä saat tarvittaessa lisätietoja matalalla kynnyksellä numerosta 050 479 2426 tai kristiina.karjalainen@eduskunta.fi. Sovithan soittoajan ennakkoon!

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi eduksesi katsotaan sosiaalisen median viestinnän taidot ja videoiden editointi, tapaamisten, vierailujen ja maakuntapäivien järjestäminen ympäri Suomen sekä aiemmin hankittu osaaminen ja kiinnostus energia-, ympäristö- ja talouskysymyksiin.

Eduskunta-avustajani toimii osana ympäristö- ja ilmastoministerin kabinettia. Kokoonpanoon kuuluvat lisäksemme kaksi erityisavustajaa ja sihteeri. Eduskunta-avustaja on työsuhteessa Kokoomuksen eduskuntaryhmään sekä tekee yhteistyötä myös muiden eduskuntaryhmän avustajien ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä on tulevaisuudessa mahdollista avustaa sovitusti myös toista kansanedustajaa.

Ollaan yhteydessä!

Kai